Deurwaarder nodig?
Bel vrijblijvend: 0223 - 79 90 33
Home > Kredietwaardigheid
kredietwaardigheid den helder

Kredietwaardigheid in Den Helder

Kredietwaardigheid controleren

Wanneer u een lening wilt afsluiten, kijkt een bank of andere financiële instelling naar uw kredietwaardigheid. Dit houdt in dat er gekeken wordt of u het krediet, oftewel de lening, terug kunt betalen. Wanneer u zaken doet met bedrijven of particulieren loopt u als ondernemer altijd een risico. U weet namelijk niet zeker of uw nieuwe klant wel kan en zal betalen. Daarom is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet, zeker als het om grote geldbedragen gaat. U kunt dit risico grotendeels uitsluiten door de kredietwaardigheid van uw klant te laten controleren. Wij zijn uw ervaren incassobureau in Den Helder. U kunt bij ons terecht voor een kredietrapport en voorkomt daarmee vervelende verrassingen achteraf.

Kredietrapport in Den Helder

Na het onderzoek naar de kredietwaardigheid van uw klant, stelt De vakman een uitgebreid kredietrapport op. Hierin staat onder andere de financiële rapportage met betrekking tot bezittingen, liquiditeiten, bankrelaties en betalingservaringen van de potentiële klant. Door deze gegevens weet u zeker met wie u te maken heeft en kunt u wanbetalers zoveel mogelijk voorkomen.
Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u direct een incassobureau in de omgeving van Den Helder nodig? Bel dan direct en geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden. Onze specialisten zijn u graag van dienst.

Menu Title