Deurwaarder nodig?
Bel vrijblijvend: 0223 - 79 90 33
Home > Incassobureau
incassobureau den helder

Incassobureau in Den Helder

Uw professionele incassobureau in Den Helder

De vakman heeft als incassobureau jarenlange ervaring in het incasseren van openstaande vorderingen en het voeren van juridische procedures in de regio Den Helder. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor uw gehele debiteurenbeheer of om vooraf aan een samenwerking een kredietwaardigheidscheck te doen. Maar ook als u zelf betalingsachterstanden heeft kunt u gebruik maken van onze expertise.

Persoonlijke aanpak

Helaas komt het geregeld voor dat personen of bedrijven nalatig zijn in het betalen van rekeningen of het afbetalen van schulden. Dit is niet alleen een vervelend onderdeel van het ondernemen, maar bovendien ook tijdrovend. Besteed incassoprocedures daarom uit aan ons incassobureau. Wij zijn in staat om snel, efficiënt en op correcte wijze vorderingen te incasseren ten laste van bedrijven, particulieren en (semi) overheidsinstellingen.

SGH-Groep

We zijn mede-oprichter van de SGH-Groep: een samenwerkingsverband van verschillende deurwaarderskantoren in Nederland. Ieder kantoor beschikt over zijn eigen kwaliteiten, die worden gebundeld door een nauwe samenwerking.

Heeft u last van klanten die niet betalen of wilt u ons inschakelen voor uw debiteurenbeheer? Schakel ons deskundige incassobureau in Den Helder in voor uw incasso beleid, zodat u zich met de meer aangename aspecten bezig kunt houden binnen uw bedrijf.

Menu Title