Deurwaarder nodig?
Bel vrijblijvend: 0223 - 79 90 33
Home > Betalingsachterstand
betalingsachterstand den helder

Betalingsachterstand in Den Helder

Betalingsachterstand?

Heeft u te maken met betalingsachterstanden? Dat is natuurlijk vervelend. Niet alleen voor u, maar ook voor organisaties en bedrijven die geld van u dienen te ontvangen. Wij zijn in Den Helder is uw expert op het gebied van betalingsachterstanden. Wij kunnen samen met u de schade beperken tot een minimum of zelfs een faillissement voorkomen. Het is verstandig om zo snel mogelijk een incassobureau in te schakelen wanneer u te maken heeft met betalingsachterstanden. Wanneer u een incassobureau in de omgeving van Den Helder nodig heeft, staan wij u graag bij met vakkundige adviezen en zullen wij samen met u zoeken naar een oplossing.

Geen nieuwe lening

Wanneer u een betalingsachterstand heeft, zoals een huurachterstand of belastingschulden, mag u geen nieuwe lening meer afsluiten. Deze regeling zorgt ervoor dat mensen niet onverantwoord kunnen lenen. Op deze manier kunnen mensen dus geen leningen aangaan die zij niet kunnen betalen.

Uw deurwaarders in Den Helder kunnen u uitstekend bijstaan wanneer er sprake is van een betalingsachterstand. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u een afspraak maken op ons kantoor? Neem dan direct contact op met De vakman. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Menu Title